fbpx

We plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, om het gebruik van de website te kunnen meten en om functies voor social media te bieden.

Het beste advies!

Goede raad hoeft niet duur te zijn. Zeker niet als u gebruik maakt van de dienstverlening van Berger & Klodé nvm makelaars. Of u nu op zoek bent naar een verkoopexpert, een aankoopmakelaar, een woning wilt huren of verhuren, of een degelijke taxatie wenst. Wij kunnen u met raad en daad terzijde staan. En een verkennend gesprek is in veel gevallen zelfs kosteloos. Informeert u eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. Dit kan eenvoudig telefonisch of per email.

De Haagse makelaars Andree Klodé en Paul BergerPaul Berger en Andree Klodé makelen al meer dan 25 jaar in Den Haag. Een al sinds 2004 doen zij dit samen vanuit hun gezamenlijke kantoor. De kleinschaligheid van het kantoor garandeert een persoonlijke en betrokken werkwijze. Of het nu gaat om de vakkundige verkoop of verhuur van uw woning, aankoopbegeleiding, algemene adviezen of taxaties.

Door de rijke ervaring die Paul Berger en Andree Klodé gezamenlijk maar ook individueel hebben opgebouwd bent u verzekerd van het beste advies. Ook als het gaat om meer complexere zaken of wanneer er voor een opdrachtgever doortastend moet worden opgetreden in de rol van aankoopmakelaar in de huidige, meer dan hectische huizenmarkt in de Haagse regio.

Daarnaast zorgt een goedlopende taxatiepraktijk iedere week opnieuw ervoor dat de marktkennis van de makelaars scherp en up-to-date blijft. Overigens kunnen opdrachtgevers doorgaans binnen 48 uur na de schouw al over het taxatierapport beschikken. Gevalideerde rapporten (Andree Klodé en Paul Berger zijn beiden aangesloten bij het NWWI) doorgaans een dag later.

Zoals gezegd: goede raad hoeft niet duur te zijn. En voor een verhelderend gesprek met aansluitend goede raad bent u altijd welkom. In veel gevallen zelfs geheel vrijblijvend.

Logo van de NVM vakgroep wonen

Logo van de grootste huizensite funda.nl

Logo van de NVM vakgroep wonen

Het logo voor registermakelaars Vastgoedcert

Logo voor registertaxateurs NRVT

Flat met eigen parkeerplaats en berging

De Brink 960 - Kraayenstein

Perfect en ruim gezinshuis in rustige woonstraat

Tomatenstraat 141 - Vruchtenbuurt

Top-etage aan fraaie Haagse grachtendriesprong

Pletterijkade 7 - Centrum

Ruime flat met 4 slaapkamers, balkon en eigen berging

Nieuwendamlaan 402 - Leyenburg

Algemene Voorwaarden

Lees en download hier onze algemene voorwaarden.

Privacyverklaring

Bekijk en download hier onze privacyverklaring.

Aanbod

Bekijk hier een selectie van ons aanbod.

Contact

Neem contact met ons op! Per mail, telefoon of bezoek ons kantoor.

Benieuwd naar de actuele marktwaarde van uw woning? Wij vertellen u graag wat u woning nu waard is.

Marktwaarde

Andree Klodé over verborgen gebreken, onderzoeksplicht en non-conformiteit.

Andree Klodé

Starter op de woningmarkt? Je eerste huis is wel mogelijk!

Starter

Paul Berger over het belang van een aankoopmakelaar

Paul Berger